csm_fertigbecken-pool-schwimmbecken-dlin

MEER DAN EEN ZWEMBAD: UW EIGEN RIVIERAPOOL

Ruim assortiment aan prefab zwembaden: van klassiek tot aan individueel

STYLE

D-LINE

MLINE

CSIDE

PASSEND IN ELKE AMBIANCE HET DESIGN ZWEMBAD INDIVIDUEEL DESIGN VAN MOZAÏEK KLEIN EN TOCH GROOTS
Met het model Style is het gelukt een modern prefab zwembad te realiseren voor een zeer vriendelijke prijs. Het uitrustingspakket zit bij de prijs inbegrepen. Optioneel kunt u kiezen voor de lamellenafdekking Integra 2-13 die niet alleen uw zwembad afdekt... D-Line is functioneel en elegant. De rechte lijnen zorgen voor een moderne uitstraling en maken van de D-Line een design zwembad. Daarnaast is de D-Line ook nog eens functioneel. Combineer de voordelen van een modern prefab zwembad op maat met een individuele vormgeving. Geef uw zwembad de uitstraling die u wenst. Maak een keuze uit verschillende kleuren mozaïek, soorten verlichting en de nieuwste techniek. De eerste compacte LoungePool die al snel van uw eigen terras een loungezone aan het water maakt - uw eigen waterterras. "AquaLiving" is hier het motto. Ontbreekt bij u thuis het gevoel van wonen aan water, dan kunt u dit snel veranderen met CSide: het creatieve concept.

EEN EIGEN ZWEMBAD IS EEN "WAY OF LIFE"

ZWEMMEN, WHIRLEN, HEERLIJK RELAXEN

Ons aanbod biedt ongekende mogelijkheden. Stel geheel naar eigen wens uw droomzwembad samen.

Wij willen graag dat u jarenlang plezier heeft van uw droomzwembad. Daarom staat duurzaamheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Energiebesparende hoogwaardige materialen en onze meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van inbouw zwembaden zijn kenmerkend voor onze producten - van klassiek tot aan individueel maatwerk. Omdat onze prefab zwembaden vanuit onze fabriek kant-en-klaar bij u geleverd worden, is een snelle en efficiënte inbouw ter plaatse mogelijk. U heeft geen overlast van langdurige bouwwerkzaamheden in uw huis of tuin en u kunt al snel genieten van uw eigen zwembad.

Stijlvol en rechtlijnig is onze vriendelijk geprijsde serie "Style". En, zoals al onze zwembaden, geschikt voor binnen en buiten. De serie "Classic" is met de afmetingen van 3,7 x 5 meter tot aan 3,7 x 10 meter (binnenmaat) ideaal voor ruimtes waar men de beschikbare oppervlakte optimaal wil benutten. Zwembaden met de indrukwekkende grootte van 5 x 12 meter vindt u in de serie "Classic XL". De extra opties zoals massagejets, bodemgeisers, tegenstroominstallaties, ondiepwaterzones, speciale AquaFitness toebehoren of het Rivierapool Fun Pak bieden talrijke welness- en fitness mogelijkheden.

En voor wie zijn droomzwembad geheel naar eigen wens wil vormgeven is er de RivieraIndividueel - een zwembad op maat gemaakt, precies zoals u het wilt.