RivieraPool Dompelbaden

WELLNESSFABRIEK

PROFITEER VAN 50 JAAR ERVARING

INDIVIDUEEL

Creëer uw eigen droomzwembad - wij maken uw zwembad geheel volgens uw wens. Samen met onze vakmensen en vakhandelaren garanderen wij u een optimale en professionele projectrealisatie.

Thermoblock

ENERGIEZUINIG

Alle Individualproducten worden vervaardigd door middel van een speciale thermoblock constructie. Deze bestaat uit PU-schuim met fijne poriën en wordt ommanteld door meerdere lamineerlagen van hoogwaardig epoxy-acrylaat zodat er een uiterst duurzaam product ontstaat.

Samen met RivieraPool kijken we voor u naar de meest duurzame en energiezuinige oplossingen voor het reinigen en verwarmen van uw eigen zwembad.

EXCLUSIEVE OPPERVLAKKEN

Sinds vele jaren werken we samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van glasmozaïek, natuursteen en keramische gresstenen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor een passend oppervlak voor uw zwembad. Professionele vakmensen, werkzaam in geheel Europa, realiseren met hun ruime ervaring de meest uitdagende en gecompliceerde oppervlakken. Maak een keuze uit de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij bieden u een totaalontwerp en een absoluut hoogwaardig eindproduct.

Mozaiek